+
-

Inzameling door verenigingen en instellingen

Ophaaldagen door verenigingen staan aangegeven in de afvalkalender voor deze wijken: Binnenstad, Oudorperpolder/Rekerbuurt, Koedijk/De Weijdt, Schermereiland, Daalmeer-Noord. In de rest van Alkmaar kunt u vaak uw oud papier bij verenigingen en instellingen brengen. Informeer eens bij u in de buurt.

 

Blauwe rolemmers

In de afvalkalender van uw wijk staat informatie over in welke buurten en op welke dagen u oud papier kunt aanbieden in de blauwe rolemmer.

 

Bewoners binnenstad

Op de  dinsdag kunt u het papier en karton tussen 9.30 uur en 10.00 uur neerzetten op de vastgestelde aanbiedlocaties aan de Laat, Ritsevoort, Koorstraat, Langestraat, Mient, Marktstraat en de Gedempte Nieuwesloot.

Ten behoeve van een goede afvalscheiding en in verband met de vastgestelde rijroute, wordt u dringend verzocht alleen het oud papier en karton in dozen of gebundeld aan te bieden op de door Stadswerk072 aangegeven locaties.

 

Wat mag bij het papier? Check het zelf met de Recyclemanager APP

Heeft u een product wat u wilt weggooien maar weet u niet bij welke afvalstroom dit moet? Kijk dan op de site van Recyclemanager of download de App voor Android en IOS. Hier kunt u het product invullen en Recyclemanager zal aangeven bij welke afvalstroom het mag.

Papier en karton